MANUFAKTURNA PROIZVODNJA DUPLO-SLOJEVITO PUNJENIH DŽAKOVA ZA TRENING BORILAČKIH SPORTOVA

Manufakturna proizvodnja je vrsta namenske proizvodnje sa ciljem da se ostvari konkretan i prepoznatljiv zanatski kvalitet. Ova vrsta proizvodnje se prevashodno fokusira na postizanju određenih kvalitativnih ciljeva, bitnih za korisnike,  prevashodno težine i izdržljivosti. Složenost i dugotrajnost ovog načina proizvodnje značajno uslovljava i ograničava ukupan broj ovih džakova u upotrebi. Vreme potrebno za pravljenje i formiranje jedog ovakvog džaka je  2-3 dana.  Ovako punjeni džakovi su teški od 5o – 65 kg (u zavisnosti od njihove dužine). Složenost i dugotrajnost celog proizvodnog procesa nameće određena pravila i napomene za sprovođenje efikasnog i kvalitetnog treninga na ovoj vrsti džakova. Ta pravila i napomene se prevashodno odnose na načine kačenja, načine redovnog i periodičnog  održavanja, kao  i sve druge  neophodne mere koje je potrebno preuzeti pre, za vreme i posle izvođenja vežbi na ovim rekvizitima.

Ova vrsta proizvodnje podrazumeva sledeće proizvodne faze:

1. dizajniranje i krojenje  džakova;

2. namensko ojačavanje džakova;

3. priprema mase(a) za punjenje džakova;

4. fazno popunjenje horizontalnih i/ili vertikalnih slojeva.

Na slikama su prikazane neke od faza u proizvodnji raznih džakova za trening borilačkih sportova (džakovi posle ojačavanja, džakovi posle inicijalnog punjenja, džakovi posle drugog slojevitog pu

njenja).

Jedno reagovanje to “MANUFAKTURNA PROIZVODNJA DUPLO-SLOJEVITO PUNJENIH DŽAKOVA ZA TRENING BORILAČKIH SPORTOVA”

  1. kolko kosta prazan dzak ?

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

Prati

Dobijte svaki novi članak dostavljen u vaše poštansko sanduče.

%d bloggers like this: